Nová kategorie na našem e-shopu - HYPOALERGENNÍ KRMIVO

Nová kategorie je na světě - Hypoalergenní krmivo ReaVet
 
Hypoalergenní krmivo pro psy určené pro chlupáče citlivé na jídlo
 
Potravinová alergie může lidi i zvířata hodně zatěžovat a je mnohem častější, než byste si zpočátku mysleli. Mnoho druhů potravin z obchodů obsahuje umělé přísady, které jsou často nejen nezdravé, ale mohou dokonce způsobovat alergie. Výsledkem pak může být svědění, problémy s kůží a srstí, zvracení, průjem a bolesti žaludku. 
Pokud máte podezření, že váš pes trpí potravinovou intolerancí, doporučuje se změna krmiva. 
 
Zajímává vás více, o čem jsou naše hypoalergenní krmiva pro psy? Určitě čtěte dále...
 
 
 

Alergie u psů vyžaduje přírodní krmivo pro citlivé psy

Potravinová alergie u psů znamená pro vašeho chlupáče každodenní stres. Zejména, pokud alergie na krmivo není doprovázena svěděním, ale projevuje se pouze podrážděným žaludkem. Tím pádem zůstává intolerance často dlouho neodhalena. 

Výživový plán, který je přizpůsobený potřebám vašeho čtyřnohého kamaráda s vybranými druhy potravin je proto nezbytný.

Je důležité abyste předešli nutričním obtížím a mohli rychle jednat v případě potravinové intolerance. Náš výrobce a dodavatel REAVET proto sází na přírodní krmivo. V této kategorii najdete krmivo pro psy bez přísad, bez obilovin, hypoalergenní krmivo pro psy na kožní problémy a mnoho dalších druhů krmiv prospěšných pro zdraví vašeho mazlíčka. 

V případě potřeby mohou být pro psy užitečné i doplňky stravy na imunitní systém a doplňky stravy na žaludek a střeva.

Krmivo pro psy bez přísad - taková krmiva pro alergiky najdete právě v této kategorii
 
Škrábe se váš mazlíček, má časté průjmy nebo bojuje s nevolností a zvracením? To vše mohou být příznaky potravinové alergie u psa. S tím může pomoci právě hypoalergenní krmivo pro psy. 
 
REAVET nabízí tato krmiva:
  • Suché krmivo pro psy: Bez obilovin, bez lepku nebo jako přírodní zdroj bílkovin - krmivo pro psy se vyrábí bez umělých přísad. Je obzvláště stravitelné a pečlivě sestavené pro vašeho mazlíčka.
  • Mokré krmivo: Potravinovou alergii psa je třeba vždy brát vážně a napravit ji změnou krmiva. Přesto se váš chlupatý kamarád nemusí obejít bez svého milovaného mokrého krmiva skládajícího se z přírodních a čerstvých ingrediencí. Náš dodavatel a výrobce v jednom vyvinul recepturu krmiva pro psy citlivé na výživu, které splňuje všechny nároky a navíc ještě skvěle chutná.

Pozor: Svědění, žaludeční a střevní potíže, stejně jako abnormality na kůži a srsti, by měly být vždy vyšetřeny ve veterinární ordinaci, aby se vyloučila závažná onemocnění. Naše nabízené produkty byly sestaveny podle nejlepšího vědomí a svědomí pro blaho vašeho mazlíčka. Nenahrazují však veterinární vyšetření ani ošetření.

Kupte si hypoalergenní krmivo pro psy a skoncujte s potravinovou intolerancí
 
Má váš psí kámoš po jídle bolesti, průjem, zvrací nebo má jiné příznaky nemoci a vy se cítíte bezmocně? Nejste v tom sami. Mnoho majitelů zvířat musí sledovat, jak jejich mazlíčci trpí, protože mají potravinovou alergii. To však není nejmenší důvod k zoufalství - se správným krmivem pro alergiky si váš mazlíček bude moci brzy znovu pochutnat na jídle. 
 
V této kategorii najdete krmiva, které byly samotným výrobcem označena za vyloženě hypoalergenní. Každopádně vždy záleží na konkrétním alergenu, který pejskovi vadí. Pokud přesně víte a máte určeno co způsobuje problémy, je poté možné vybírat i v ostatních kategoriích a jen se vyvarovat konkrétnímu alergenu.
 
Doporučení od nás: hypoalergenní krmivo je úžasné nasadit hned, jakmile spatříte první příznaky potravinové alergie. Toto krmivo je úžasné, poněvadž neobsahuje vůbec žádné alergeny. Po odeznění příznaků je pak dobré zjistit který alergen vašemu pejskovi konkrétně vadí. Pokud se vám podaří zjistit na co je váš pejsek alergický, je možné pokračovat i nadále v těchto granulích nebo je možné vybírat i z kategorie suchého krmiva a jen se vyvarovat konkrétnímu alergenu. 
 
"V případě, že se rozhodnete podávat svému pejskovi naše hypoalergenní krmivo, postup je následující.
Je potřeba úplně vysadit jakékoliv jiné pokrmy včetně pamlsků a dodržovat přísnou dietu, která spočívá v podávání pouze tohoto krmiva. Výsledky prosím neočekávejte okamžitě, tělo se musí nejdříve zbavit všech alergenů a očistit. Ve chvíli, kdy příznaky alergie ustoupí stále podáváme toto krmivo a začínáme testovat. Vždy je potřeba testovat jen jeden potencionální alergen. Jen takto je možné zjistit co konkrétně pejskovi vadí. Testování alergenu by mělo trvat cca 3dny. Pokud nedojde k žádné reakci, zapište si to a můžete zkoušet další. To je nejlepší způsob testování, který můžete provést sami doma. Jakmile narazíte na potravinu, která pejskovi vadí, bude již jasné, copak dělá neplechu a této potravině se v krmivu budete vyhýbat. Kdybyste si nebyli jistí, zda neprobíhá alergie na více potravin, můžete testování provádět dokud nevyzkoušíte vše."