Bibiin příběh

Zdravíme.

Jmenuji se Bibi, jsou mi 4 roky a jsem původem z Itálie. Moji páničkové mě převzali z útulku a dovezli domů. 

I když jsem si od té doby měl užívat život plnými doušky, s radostí bylo spojeno i mnoho starostí a především bolesti.  

Byla mi diagnostikována těžká dysplazie kyčle (na obou stranách) s artrotickými změnami. Po této hrozné diagnóze začali moji lidé hledat podporu. 

Kromě zvířecí fyzioterapie mě moje pánička chtěla podpořit i přírodními doplňky a prohledala celý internet a ptala se na Instagramu a Facebooku. Párkrát jí byl doporučen prášek ze slávky zelenoústé od firmy Aniforte. V internetovém obchodě pak rychle našla, co hledala. Čistě přírodní prášek z mušlí zelených z Nového Zélandu pro udržení zdraví kloubů. 

 

Popis a informace v obchodě jsou velmi podrobné, ale přesto se moje pánička chtěla ujistit, zda je to pro mě opravdu ten nejlepší produkt, a požádala o podrobnou radu veterinární lékařku. Protože ve skutečnosti je tu ještě jeden problém, který by se měl určitě vzít v úvahu. Trpím nejen těžkou dysplazií kyčelního kloubu, ale bohužel i epilepsií. Díky skvělým radám a odbornosti veterinárního lékaře bylo rychle jasné, že prášek z mušle zelené je pro mě perfektní. A to nejen prášek z mušlí zelených, ale také CollaMove dokáže poskytnout mým kloubům tu nejlepší možnou oporu. 

Po podrobné konzultaci si panička oba produkty z obchodu objednala. Podle terapeutického plánu jsme nejprve začali s Colla Move a poté po 3 týdnech přidali prášek ze slávky zelené

A hádejte co? Asi po 3 týdnech jsem již viděla první úspěchy a moje chůze se výrazně zlepšila. Ten pocit je prostě nepopsatelný. Terapie skládající se ze zvířecí fyzioterapie a potravinových doplňků jsou pro mě prostě perfektní a dávají mi úplně nový přístup k životu.

Jsme neuvěřitelně vděční za velkou podporu a můžeme produkty s přesvědčením doporučit. 

Vaše Bibi se svou páničkou Vanessou

 

PS: moc děkujeme Vanesse a Bibi za krásný příběh a přejeme dlouhý spokojený život bez starostí

 

*A pokud byste se s námi chtěli podělit i vy o váš příběh a fotografie, určitě budeme moc rádi.

Každý z vás, kdo bude jen chtít, má v této rubrice své místo. A my se opravdu moc těšíme na každý z nich.

Víme, že sdílená radost je dvojnásobná radost a proč se o ní nepodělit  s těmi, kteří to vnímají stejně.

Vaše příběhy prosím zasílat na mail: obchod@pomahamezitlepe.cz a do předmětu stačí uvést "Příběh"*